DEEP GREECE ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Είμαστε η DeepGreece,

μια ομάδα ιδιαίτερων ανθρώπων και χαρακτήρων με ένα μόνο κοινό στόχο…την ανάδειξη της “απόλυτης, αναμφισβήτητης, απεριόριστης, πλήρης, βαθιάς Ελλάδας”.

Αποτελεί προτεραιότητά μας το να φέρουμε στην επιφάνεια το πρόσωπο της άλλης Ελλάδας, αυτής που ζει ακόμα ελεύθερη από το άρμα των συμβάσεων και των συμβιβασμών. Της Ελλάδας των Δημιουργικών ανθρώπων, αυτών που θέλουν να αναπνέουν ελευθέρα τον αέρα των βουνών και την αύρα της απέραντης θάλασσας της.

Θέλουμε να σας δείξουμε τις μεριές που ζει η πραγματική ομορφιά αυτού του τόπου, με τρόπο απαλλαγμένο από τα χιλιοειπωμένα κι ανόητα κλισέ.

Δημιουργούμε Documentaries και Διαφημιστικά Videos που προσπαθούμε να περιέχουν την αίσθηση που αποπνέει ο κάθε τόπος και να αναδεικνύουν τις πραγματικές ομορφιές του… και συνάμα κάνουμε τα πάντα για να αποφύγουμε την διασάλευση της φύσης και του περιβάλλοντος.

Φτιάχνουμε οδοιπορικά που περιγράφουν τις πραγματικές αισθητικές διαστάσεις και την ιστορία των πόλεων και των χωριών που επισκεπτόμαστε.

Γράφουμε Άρθρα για τους μύθους όσο και για την ζωή των ανθρώπων και προσπαθούμε να έχουμε μια ζωντανή οπτική που να είναι μοναδική κι όσο γίνεται μακριά από την άπνοη και ξύλινη περιγραφή των τουριστικών αξιοθέατων.

Βοηθάμε στην καλώς εννοούμενη τουριστική ανάπτυξη κραυγαλέα υποβαθμισμένων ή τελείως άγνωστων περιοχών της Ελλάδας, με τρόπους που είναι εντελώς ριζοσπαστικοί και απόλυτα αποτελεσματικοί.

Υποστηρίζουμε νέες θέσεις εργασία, κυρίως για άνεργους, μέσα από καινοτόμες προτάσεις και ευρωπαϊκά προγράμματα

Προωθούμε τοπικά προϊόντα και φέρνουμε το τοπικό παζάρι την πόρτα σας.

Προάγουμε την έννοια του εθελοντισμού σε όλο της το εύρος.

Προσφέρουμε μια εντελώς εναλλακτική πρόταση τουρισμού, μέσα από εκδρομές, enents και εξορμήσεις, για τόπους και μέρη που μας έχουν μαγέψει και τρόπους διαβίωσης που θα κάνουν ένα απλό διήμερο μια απόλυτη εμπειρία ζωής.

Κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη όλων εκείνων των προϋποθέσεων και υποδομών που θα φέρει τον άνθρωπο κοντύτερα στην υπέροχη ελληνική γη και ιστορία.

Παράγουμε καινοτόμα διαφήμιση και προωθούμε νέα προϊόντα και ρηξικέλευθες υπηρεσίες στον τύπο την τηλεόραση και στο διαδίκτυο, με ταχύτατη και τεράστια απήχηση στο κοινό.

Είμαστε η DeepGreece© και είμαστε εδώ για να χτίσουμε μαζί μια καινούργια Ελλάδα, σ αυτό…σας χρειαζόμαστε διπλα μας.

Our Team

ADAMOPOULOS IOANNIS
CEO/FOUNDER

SAMOURIDI VASILIKI
Production Manager

MARTIN MC DARREN
marketing manager

ELINA PARIS
advertising and promotion

GIOTA XRISANTHAKOPOULOU
photography director

BILL GATS
production accistant

ELENI KAVALARI
Public Relations

VOULA XRISANTHAKOPOULOU
Financial Advisor/Public Relations